Focwa-sectie Schadeherstel wordt zelfstandig

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Voor bijvoorbeeld de CAO-besprekingen is het voor alle betrokkenen aantrekkelijk om samen op te trekken.”
Dries doet zijn uitspraken naar aanleiding van het mislukken van de operatie Topstructuur, bedoeld om de vereniging efficiënter en slagvaardiger te maken. Het bleek niet haalbaar om dit met alle drie de secties – Schadeherstel, Carrosseriebouw en Aanverwante bedrijven – gezamenlijk te doen. “We hebben veel tijd en energie in dit project gestopt, het is jammer dat we niet tot een positief resultaat zijn gekomen”, aldus Dries. “Aan de andere kant: beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.” De sectie Schadeherstel voert de veranderingen nu zelf door; dit moet voor het einde van dit jaar gebeurd zijn. Er zal dan ook een nieuwe sectievoorzitter worden benoemd. “Dit moet een fulltime functie worden”, zegt Dries. “Zo’n functie is niet meer te combineren met bijvoorbeeld een eigen bedrijf, zoals ik dat nu doe.” Het is de bedoeling dat de plannen voor het einde van dit jaar zijn uitgewerkt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Focwa-sectie Schadeherstel wordt zelfstandig | Automotive Online

Focwa-sectie Schadeherstel wordt zelfstandig

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Voor bijvoorbeeld de CAO-besprekingen is het voor alle betrokkenen aantrekkelijk om samen op te trekken.”
Dries doet zijn uitspraken naar aanleiding van het mislukken van de operatie Topstructuur, bedoeld om de vereniging efficiënter en slagvaardiger te maken. Het bleek niet haalbaar om dit met alle drie de secties – Schadeherstel, Carrosseriebouw en Aanverwante bedrijven – gezamenlijk te doen. “We hebben veel tijd en energie in dit project gestopt, het is jammer dat we niet tot een positief resultaat zijn gekomen”, aldus Dries. “Aan de andere kant: beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.” De sectie Schadeherstel voert de veranderingen nu zelf door; dit moet voor het einde van dit jaar gebeurd zijn. Er zal dan ook een nieuwe sectievoorzitter worden benoemd. “Dit moet een fulltime functie worden”, zegt Dries. “Zo’n functie is niet meer te combineren met bijvoorbeeld een eigen bedrijf, zoals ik dat nu doe.” Het is de bedoeling dat de plannen voor het einde van dit jaar zijn uitgewerkt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.