Stichting Autobelangen schakelt topadvocaat in voor strijd MRB-vrijstelling (filmpje)

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Theo

    Gelukkig blijven er mensen die de onredelijkheid van het wetsvoorstel en effect er van aan de kaak blijven stellen. Wat in het artikel omschreven staat met name in het gedrageffect kan ik mij ook helemaal in vinden. Interview de gemiddelde oldtimer rijder dan weet je al wat het effect zal zijn; minimaal. Succes met de zaak.

  • Gerard

    Dit kunnen we alleen maar toejuigen! Top actie! De aanhouder wind zullen we maar zeggen. Krachten nog bundelen? Wie?

  • JP

    Nogmaals : de beoogde 150 miljoen zal hr.Staatssecr. nooit halen. De bezitters zullen schorsen,hun auto voor weinig geld verpatsen, een oude of geen auto terugkopen. Het milieu, zowel als de staatskas zijn er niet bij gebaat, en de heren uit Den Haag zullen vervolgens het geld ergens anders moeten stelen ! Bv van de ZZPérs !!! Stof tot Denken !!

  • Mulder

    Bedankt Den Haag Kijk eens met de maatregel is de waarde van een oldtimer oud ijzer prijs geworden .Voor de maatregel een taxatie van b.v € 5000,00 is nu nog geen € 750,00 Kijk maar eens op Marktplaats Ik rij met een 190 d tienjaar in mij bezit leuk voor de oude dag NIET DUS En al die mensen die afgeven op een diesel alsof je er elke dag mee rijd NIET DUS Gewoon ook liefhebbers met een diesel .Gekocht tienjaar geleden met 139.00 km nu na tienjaar 167.000 In heel Europa is het na 30 jr belastingvrij alleen nu doet Nederland even niet mee HOEZO BRUSSEL HOE ZIT DAT .En ik als ZZPer huizenmarkt kapot oldtimer inleveren en dan nog de concurrentie met de polen roemenen bulgaren .Bedankt Rutte ga zo door ik stem SP of helemaal niks

  • aukeandela

    sluit me aan bij de heer reactie van Mulder. Met 2 in nieuw staat verkerende oldtimer diesel, waar nauwlijks mee gereden wordt, voel ik me ernstig gedupeerd. Alsof diesel voertuigen geen oldtimers kunnen zijn en alleen maar dagelijks gebruik, aangehouden worden.Niet dus.Auke Andela

  • Gio

    Inderdaad……alsof ik voor mijn 2 USA oldtimers op LPG even 5000 euro per jaar ga ophoesten. Ik rijd nog geen 50km per maand ermee! de groeten.

  • gkwolf

    ik betaald al 26 jaar wegenbelasting nu is die net 6 maanden vrij moet ik weer betalen zo lang we op die dieven stemmen in den haag blijf het gewoon door gaan gaat door met deze actie
    geert

  • petro Hartog

    Ook ik wordt benadeeld ik ging van grijs naar geel tarief en betaal het nog steeds ik dacht dat ik ook belasting vrij zou worden met mijn auto uit 1990 wat een dieven zooi!