Minieme kans op schrappen forensentaks

Redactie Redactie
• Laatste update:

Gisteren werd de financiële uitwerking van het Lenteakkoord besproken in de Tweede Kamer. Van de vijf partijen die tekenden voor het belasten van de reiskostenvergoeding en het gebruik van de leaseauto voor woon-werkverkeer, is alleen D66 echt voor. 

De VVD had al vrij snel afstand genomen van de maatregel en ook de andere drie partijen, CDA, Groenlinks en de Christenunie, hebben op zijn minst moeite met delen ervan. “Als er geen kabinet is dat nog met eigen belastingvoorstellen voor het nieuwe jaar kan komen, voeren wij het akkoord loyaal uit”, zei VVD-kamerlid Neppérus tijdens het debat. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Minieme kans op schrappen forensentaks | Automotive Online

Minieme kans op schrappen forensentaks

Redactie Redactie
• Laatste update:

Gisteren werd de financiële uitwerking van het Lenteakkoord besproken in de Tweede Kamer. Van de vijf partijen die tekenden voor het belasten van de reiskostenvergoeding en het gebruik van de leaseauto voor woon-werkverkeer, is alleen D66 echt voor. 

De VVD had al vrij snel afstand genomen van de maatregel en ook de andere drie partijen, CDA, Groenlinks en de Christenunie, hebben op zijn minst moeite met delen ervan. “Als er geen kabinet is dat nog met eigen belastingvoorstellen voor het nieuwe jaar kan komen, voeren wij het akkoord loyaal uit”, zei VVD-kamerlid Neppérus tijdens het debat. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.