Europa wil autobranche tegemoet komen, VS twijfelt

Redactie Redactie
• Laatste update:

Verenigde Staten
In de Verenigde Staten werd gisteren tijdens een hoorzitting in de Senaat duidelijk dat er nog geen meerderheid is om de auto-industrie financieel tegemoet te komen. De ceo`s van Ford, GM en Chrysler konden de senatoren nog niet overtuigen om een overbruggingskrediet van 25 miljard dollar ter beschikking te stellen aan de industrie. De Democratische meerderheid is voorstander van hulp en zoekt nog naar een compromis dat kans van slagen heeft in het congres.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Europa wil autobranche tegemoet komen, VS twijfelt | Automotive Online

Europa wil autobranche tegemoet komen, VS twijfelt

Redactie Redactie
• Laatste update:

Verenigde Staten
In de Verenigde Staten werd gisteren tijdens een hoorzitting in de Senaat duidelijk dat er nog geen meerderheid is om de auto-industrie financieel tegemoet te komen. De ceo`s van Ford, GM en Chrysler konden de senatoren nog niet overtuigen om een overbruggingskrediet van 25 miljard dollar ter beschikking te stellen aan de industrie. De Democratische meerderheid is voorstander van hulp en zoekt nog naar een compromis dat kans van slagen heeft in het congres.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.