Herstructureringsplan GM: 16 miljard extra

Redactie Redactie
• Laatste update:

De aanvraag is onderdeel van het herstructureringsplan dat de autofabrikant vandaag presenteerde. Hierin staat verder dat GM wereldwijd 47 duizend banen schrapt voor het einde van dit jaar, en dat nog eens vijf Amerikaanse fabrieken sluit voor het eind van 2012. Daarnaast overweegt GM om in 2012 te stoppen met het merk Saturn. Dat jaar verwacht het bedrijf ook te kunnen starten met het terugbetalen van de leningen.

Herstructureringsplan GM: 16 miljard extra | Automotive Online

Herstructureringsplan GM: 16 miljard extra

Redactie Redactie
• Laatste update:

De aanvraag is onderdeel van het herstructureringsplan dat de autofabrikant vandaag presenteerde. Hierin staat verder dat GM wereldwijd 47 duizend banen schrapt voor het einde van dit jaar, en dat nog eens vijf Amerikaanse fabrieken sluit voor het eind van 2012. Daarnaast overweegt GM om in 2012 te stoppen met het merk Saturn. Dat jaar verwacht het bedrijf ook te kunnen starten met het terugbetalen van de leningen.