Nederlander ceo ‘grootste fabrikant off-highway wielen ter wereld’

Redactie Redactie
• Laatste update:
Moveero maakt off-road wielen. (Foto: Moveero)

Het Amerikaanse wielenbedrijf Moveero heeft de Nederlander Hugo Burgers benoemd tot nieuwe ceo. Hij was sinds september 2021 al verkoopdirecteur en heeft de afgelopen tijd de verkoop functies in Noord-Amerika en Europa gereorganiseerd. Burgers gaat werken vanuit het hoofdkwartier van Moveero in Armstrong, Iowa. Dit meldt het bedrijf op de eigen website en in een persbericht.

Moveero, voorheen GKN Wheels, is naar eigen zeggen de grootste fabrikant van off-highway wielen ter wereld. In Europa heeft het bedrijf fabrieken in Engeland en Denemarken en een testcentrum in Italië. Wereldwijd telt de onderneming circa 900 werknemers. Burgers zal zich daar in zijn rol als ceo vooral blijven richten op de verkoop- en commerciële functies, maar ook op de strategische toekomst van de onderneming. “Het is fantastisch om deze rol te krijgen in deze spannende tijd voor Moveero. Ik kijk er naar uit om samen met het team onze klanten te ondersteunen en onze groei- en ontwikkelingsplannen af te leveren,” zo zegt Burgers in het persbericht.

Nederlander ceo ‘grootste fabrikant off-highway wielen ter wereld’ | Automotive Online

Nederlander ceo ‘grootste fabrikant off-highway wielen ter wereld’

Redactie Redactie
• Laatste update:
Moveero maakt off-road wielen. (Foto: Moveero)

Het Amerikaanse wielenbedrijf Moveero heeft de Nederlander Hugo Burgers benoemd tot nieuwe ceo. Hij was sinds september 2021 al verkoopdirecteur en heeft de afgelopen tijd de verkoop functies in Noord-Amerika en Europa gereorganiseerd. Burgers gaat werken vanuit het hoofdkwartier van Moveero in Armstrong, Iowa. Dit meldt het bedrijf op de eigen website en in een persbericht.

Moveero, voorheen GKN Wheels, is naar eigen zeggen de grootste fabrikant van off-highway wielen ter wereld. In Europa heeft het bedrijf fabrieken in Engeland en Denemarken en een testcentrum in Italië. Wereldwijd telt de onderneming circa 900 werknemers. Burgers zal zich daar in zijn rol als ceo vooral blijven richten op de verkoop- en commerciële functies, maar ook op de strategische toekomst van de onderneming. “Het is fantastisch om deze rol te krijgen in deze spannende tijd voor Moveero. Ik kijk er naar uit om samen met het team onze klanten te ondersteunen en onze groei- en ontwikkelingsplannen af te leveren,” zo zegt Burgers in het persbericht.