Autobedrijf Bos & Slegers verder zonder Marcel Bos

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Gerard Slegers (links) en Marcel Bos. (Foto: Viola Robbemondt)

Marcel Bos stopt bij het mede door hem in 1991 opgerichte Autobedrijf Bos & Slegers. Dat meldt het bedrijf. Bos werkte 32 jaar bij het bedrijf en voor hem “is de tijd aangebroken het wat rustiger aan te gaan doen”.

Bos stopt op 15 november. Lees hier een interview (uit 2016) met beide mannen.

Het autobedrijf gaat onder dezelfde naam door. Mede-oprichter Gerard Slegers blijft directeur en wordt bij zijn werkzaamheden bijgestaan door Stefan Lao, die de nieuwe spil wordt in de werkplaats en de taken van Bos overneemt.  

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Autobedrijf Bos & Slegers verder zonder Marcel Bos | Automotive Online

Autobedrijf Bos & Slegers verder zonder Marcel Bos

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Gerard Slegers (links) en Marcel Bos. (Foto: Viola Robbemondt)

Marcel Bos stopt bij het mede door hem in 1991 opgerichte Autobedrijf Bos & Slegers. Dat meldt het bedrijf. Bos werkte 32 jaar bij het bedrijf en voor hem “is de tijd aangebroken het wat rustiger aan te gaan doen”.

Bos stopt op 15 november. Lees hier een interview (uit 2016) met beide mannen.

Het autobedrijf gaat onder dezelfde naam door. Mede-oprichter Gerard Slegers blijft directeur en wordt bij zijn werkzaamheden bijgestaan door Stefan Lao, die de nieuwe spil wordt in de werkplaats en de taken van Bos overneemt.  

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.