Marco Moreno nieuwe directeur Automotive Glass Europe

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Moreno werkte onder meer bij grote glasfabrikanten. (Foto: Automotive Glass Europe)

Marco Moreno is benoemd tot nieuwe directeur van Automotive Glass Europe. Dat meldt de organisatie. Hij volgt Pim de Ridder op, die eerder dit jaar met pensioen ging. De Ridder was een van de oprichters van de keten. 

Moreno werkte in het verleden voor grote glasfabrikanten, maar had ook zijn eigen glasherstelbedrijf. 

Automotive Glass Europe is actief in 22 landen, waaronder in Noord-Amerika en Zuid-Afrika.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Marco Moreno nieuwe directeur Automotive Glass Europe | Automotive Online

Marco Moreno nieuwe directeur Automotive Glass Europe

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Moreno werkte onder meer bij grote glasfabrikanten. (Foto: Automotive Glass Europe)

Marco Moreno is benoemd tot nieuwe directeur van Automotive Glass Europe. Dat meldt de organisatie. Hij volgt Pim de Ridder op, die eerder dit jaar met pensioen ging. De Ridder was een van de oprichters van de keten. 

Moreno werkte in het verleden voor grote glasfabrikanten, maar had ook zijn eigen glasherstelbedrijf. 

Automotive Glass Europe is actief in 22 landen, waaronder in Noord-Amerika en Zuid-Afrika.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.