Geert Vermeer vertrekt bij Heiwegen Executive

Redactie Redactie
• Laatste update:

In 2012 startte hij samen met Perry van Gerwen en Dick van Voorthuizen met de Executive-tak van Heiwegen Consultancy. Van Gerwen neemt de aandelen van Vermeer over en krijgt daarmee tweederde van de aandelen in handen.

Sinds september is Vermeer ook voorzitter van Stichting Rechtsbijstand Mobiliteitsbranche (SRM). Daarnaast is hij commissaris bij ARN en bestuurslid van het DAF Museum. “Hier heb ik mijn handen vol aan.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Geert Vermeer vertrekt bij Heiwegen Executive | Automotive Online

Geert Vermeer vertrekt bij Heiwegen Executive

Redactie Redactie
• Laatste update:

In 2012 startte hij samen met Perry van Gerwen en Dick van Voorthuizen met de Executive-tak van Heiwegen Consultancy. Van Gerwen neemt de aandelen van Vermeer over en krijgt daarmee tweederde van de aandelen in handen.

Sinds september is Vermeer ook voorzitter van Stichting Rechtsbijstand Mobiliteitsbranche (SRM). Daarnaast is hij commissaris bij ARN en bestuurslid van het DAF Museum. “Hier heb ik mijn handen vol aan.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.