Geerlig Riemerprijs IVA Driebergen voor Albert vd Tang

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Albert van der Tang sr.

  Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze prestigieuze prijs. Een fantastische prestatie!

 • Toon Raaijmakers

  Hoi,Albert,
  knap gedaan en gefeliciteerd.
  Groetjes,Toon Raaijmakers

 • Autobedrijf Jacob Schaap Lelystad

  Namens alle medewerkers van harte gefeliciteerd met deze uitverkiezing!

 • Emma Peacock

  Well Done Albert!! Absolutely fantastic!

 • Roel Hindriks

  De winnaar, Albert zat rechts achter mij tijdens de bijeenkomst en direct na terugkeren op zijn plaats heb ik hem met warmte en overtuiging gefeliciteerd, het lijkt ook mij een echte kanjer.
  Verder verdient ook de IVA grote waardering voor het vasthouden aan de basale waarden die hoffelijkheid bevorderen, niet alleen omdat het dit jaar het thema is, maar consistent door de jaren heen.
  Ik ben zelf geen IVA opgeleide, maar heb met de door mij opgerichte Lease & Fleet Academy een jaar of tien intensief samen gewerkt met IVA en me bijzonder goed thuis gevoeld in deze “ouderwets hoffelijke” omgeving. De heren Voogd en Verrips, maar ook de docenten in het algemeen en Barend Lambrechtsen in het bijzonder ben ik zeer erkentelijk daarvoor. Ik hoop en verwacht dat IVA bedrijfstrainingen nog lang voortgaat met het opleiden van leasing- en fleetmanagement medewerkers zoals we dat inmiddels al lang geleden hebben afgesproken.

 • Jan Geurts

  Vanuit heerlijk Spanje mijn felicitatie’s Albert! Goed bezig!! En verdiend gekregen met alle waardering voorj je zoals ik kon lezen

 • Opgelder

  Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie! Een welverdiende beloning voor je harde werken.