Nico Treur begint adviesbureau Support4Automotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij zijn vroegere werkgever AD Benelux constateerde Treur dat garagebedrijven vaak behoefte hebben aan ondersteuning en adviezen bij het kiezen van een formule of het versterken van de band met hun klanten. In die behoefte wil hij voorzien. Verder valt er ook op het gebied van efficiëntie vaak nog een hoop te verbeteren, zegt Treur.

Behalve individuele bedrijven verwacht Treur ook dealergroepen te kunnen helpen die een merkonafhankelijke werkplaats willen openen. “Een heel andere manier van werken, met afwijkende systemen en dito diagnoseapparatuur. Hoe weet je dan wat je nodig hebt?”
________________________________________________________

Feliciteer Nico Treur met een bloemetje.   

Nico Treur begint adviesbureau Support4Automotive | Automotive Online

Nico Treur begint adviesbureau Support4Automotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij zijn vroegere werkgever AD Benelux constateerde Treur dat garagebedrijven vaak behoefte hebben aan ondersteuning en adviezen bij het kiezen van een formule of het versterken van de band met hun klanten. In die behoefte wil hij voorzien. Verder valt er ook op het gebied van efficiëntie vaak nog een hoop te verbeteren, zegt Treur.

Behalve individuele bedrijven verwacht Treur ook dealergroepen te kunnen helpen die een merkonafhankelijke werkplaats willen openen. “Een heel andere manier van werken, met afwijkende systemen en dito diagnoseapparatuur. Hoe weet je dan wat je nodig hebt?”
________________________________________________________

Feliciteer Nico Treur met een bloemetje.