Bekkers kandidaat-vz. Focwa Individuele Herstellers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Nieuw
De verdeling tussen een sectie voor individuele schadebedrijven en ketenleden is nieuw en hangt samen met de verzelfstandiging van Focwa Schadeherstel. “Op deze manier kunnen accenten en nuances in het algemene beleid van de vereniging worden aangebracht voor de specifieke secties”, zegt Harry Bekkers. “Samenwerking met de andere secties staat centraal, maar over sommige onderwerpen kunnen de opvattingen verschillen.”

De sectie verwacht dat de ongebonden herstellers op deze manier beter hun stem kunnen laten horen, zegt Toon van den Heuvel van de sectieraad (waaruit het sectiebestuur is samengesteld). “De huidige informatie- en communicatietechnologieën bieden veel mogelijkheden voor interactie met onze doelgroep, en kunnen we beter onze missie uitdragen.”

_______________________________________________________

Feliciteer Harry Bekkers met een bloemetje.  

Bekkers kandidaat-vz. Focwa Individuele Herstellers | Automotive Online

Bekkers kandidaat-vz. Focwa Individuele Herstellers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Nieuw
De verdeling tussen een sectie voor individuele schadebedrijven en ketenleden is nieuw en hangt samen met de verzelfstandiging van Focwa Schadeherstel. “Op deze manier kunnen accenten en nuances in het algemene beleid van de vereniging worden aangebracht voor de specifieke secties”, zegt Harry Bekkers. “Samenwerking met de andere secties staat centraal, maar over sommige onderwerpen kunnen de opvattingen verschillen.”

De sectie verwacht dat de ongebonden herstellers op deze manier beter hun stem kunnen laten horen, zegt Toon van den Heuvel van de sectieraad (waaruit het sectiebestuur is samengesteld). “De huidige informatie- en communicatietechnologieën bieden veel mogelijkheden voor interactie met onze doelgroep, en kunnen we beter onze missie uitdragen.”

_______________________________________________________

Feliciteer Harry Bekkers met een bloemetje.