Tesla vangt al zeven miljoen uit coronaregeling

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • JP

  Wederom betaalt de belastingbetaler, bovenop het eerdere belastingvoordeel op el.auto’s, miljoenen euro’s aan een bovendien buitenlandse onderneming. Valt dit onder migratie?!

 • Cor de Jong

  Is dit niet een beetje een schande! Door subsidie eigenlijk te veel auto’s verkopen waarna door het einde van de subsidie bijna 7 miljoen euro subsidie kan vangen!Dan kosten die auto’s ons belasting betalende burger gewoon 682 miljoen euro! Dat is niet een beetje een schande maar een hele grote!

Tesla vangt al zeven miljoen uit coronaregeling | Automotive Online

Tesla vangt al zeven miljoen uit coronaregeling

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • JP

  Wederom betaalt de belastingbetaler, bovenop het eerdere belastingvoordeel op el.auto’s, miljoenen euro’s aan een bovendien buitenlandse onderneming. Valt dit onder migratie?!

 • Cor de Jong

  Is dit niet een beetje een schande! Door subsidie eigenlijk te veel auto’s verkopen waarna door het einde van de subsidie bijna 7 miljoen euro subsidie kan vangen!Dan kosten die auto’s ons belasting betalende burger gewoon 682 miljoen euro! Dat is niet een beetje een schande maar een hele grote!