DMS-leverancier Incadea neemt Norriq Automotive over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Veltkamp is een bekende voor de bestaande klanten van Incadea, hij werkte namelijk tot voor kort bij Norriq. Alle vijftien medewerkers van Norriq Automotive zijn ook mee naar Incadea Nederland. “We zijn zeer blij om een onderdeel van de Incadea Group te worden. Door de naam direct te vestigen in Nederland, in plaats van met een partner, kunnen we sneller schakelen en innovaties sneller vermarkten.”

Een snellere time to market en nieuwe ontwikkelingen waar Incadea Nederland door de groep direct bij betrokken wordt, zijn volgens Veltkamp van groot belang. “Innovaties kunnen we versneld naar Nederland halen. De ontwikkelingen gaan steeds sneller en de markt is steeds dynamischer, klanten willen die innovaties ook snel kunnen implementeren.”

Microsoft als partner
Komend jaar kunnen klanten daarom al Incadea Connect verwachten, een cloudomgeving op basis van Microsoft Azure (het cloudplatform van Microsoft) waar allerlei systemen geïntegreerd worden. “Het platform is een schakel tussen backoffice- en frontoffice-systemen. Niet alleen Incadea-systemen kunnen worden geïntegreerd, maar ook zelf ontwikkelde systemen als apps en portals, of systemen van derden.” Incadea heeft daarvoor Microsoft als partner. Ook dat biedt volgens Veltkamp voordelen. “Microsoft richt zich ook steeds meer op automotivegebied, waardoor innovaties steeds sneller worden doorgevoerd.” De app-toepassingen van Incadea komen ook snel in Nederland beschikbaar.

Patrick Katenkamp (foto), ceo van de Incadea Group, is verheugd dat hij direct de Nederlandse klanten kan bedienen. “We gaan ons met de nieuwe onderneming richten op het leveren van veel zakelijke voordelen voor de markt.”

Begin dit jaar organiseerde Incadea een studiereis naar Shanghai. Automotive was erbij en deed verslag.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

DMS-leverancier Incadea neemt Norriq Automotive over | Automotive Online

DMS-leverancier Incadea neemt Norriq Automotive over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Veltkamp is een bekende voor de bestaande klanten van Incadea, hij werkte namelijk tot voor kort bij Norriq. Alle vijftien medewerkers van Norriq Automotive zijn ook mee naar Incadea Nederland. “We zijn zeer blij om een onderdeel van de Incadea Group te worden. Door de naam direct te vestigen in Nederland, in plaats van met een partner, kunnen we sneller schakelen en innovaties sneller vermarkten.”

Een snellere time to market en nieuwe ontwikkelingen waar Incadea Nederland door de groep direct bij betrokken wordt, zijn volgens Veltkamp van groot belang. “Innovaties kunnen we versneld naar Nederland halen. De ontwikkelingen gaan steeds sneller en de markt is steeds dynamischer, klanten willen die innovaties ook snel kunnen implementeren.”

Microsoft als partner
Komend jaar kunnen klanten daarom al Incadea Connect verwachten, een cloudomgeving op basis van Microsoft Azure (het cloudplatform van Microsoft) waar allerlei systemen geïntegreerd worden. “Het platform is een schakel tussen backoffice- en frontoffice-systemen. Niet alleen Incadea-systemen kunnen worden geïntegreerd, maar ook zelf ontwikkelde systemen als apps en portals, of systemen van derden.” Incadea heeft daarvoor Microsoft als partner. Ook dat biedt volgens Veltkamp voordelen. “Microsoft richt zich ook steeds meer op automotivegebied, waardoor innovaties steeds sneller worden doorgevoerd.” De app-toepassingen van Incadea komen ook snel in Nederland beschikbaar.

Patrick Katenkamp (foto), ceo van de Incadea Group, is verheugd dat hij direct de Nederlandse klanten kan bedienen. “We gaan ons met de nieuwe onderneming richten op het leveren van veel zakelijke voordelen voor de markt.”

Begin dit jaar organiseerde Incadea een studiereis naar Shanghai. Automotive was erbij en deed verslag.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.