Gemeente Den Haag komt met sloopregeling oude auto’s

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • A.Ozgoren

    Het lijkt dat de gemeente Den Haag het niet om gaat dat er zoveel mogelijk vervuilende auto`s ingeleverd worden, immers hoeveel auto`s van voor 1991 rijden er nog de gemeente is bang geworden van het succes van de vorige regeling, die was pas erg breed gedragen…..en er wwerd meer dan genoeg vernietigd.