Autosalon Rotterdam Ahoy wordt verkoopbeurs

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • a.v.nierop

    Wel opmerkelijk. Rai Vereniging en achterban besluiten om tal van redenen, waaronder de kosten, om dit jaar geen beurs te organiseren en Ahoy ziet plots mogelijkheden.Ik gun het Ahoy van harte, maar het zou vreemd zijn wanneer de achterban van de RAI voor een beurs in Rotterdam wel munten weet te vinden. Voor het overige is concurrentie op het gebied van beurzen natuurlijk prima. Misschien heeft de Evenementen-organisatie in Hardenberg, Gorinchem, Rijswijk en Venlo ook nog iets te bieden.