Kleine dieselmodellen uit de gratie

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Ronald van Lankveld, Fleet & Mobility Consultancy

    Deze BPM vrije occassions zijn daarnaast onaantrekkelijk voor het buitenland omdat er geen rest BPM terug te vorderen is. Het effect was te verwachten maar het verbaast me dat dit zich blijkbaar nu al voordoet.

Kleine dieselmodellen uit de gratie | Automotive Online

Kleine dieselmodellen uit de gratie

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Ronald van Lankveld, Fleet & Mobility Consultancy

    Deze BPM vrije occassions zijn daarnaast onaantrekkelijk voor het buitenland omdat er geen rest BPM terug te vorderen is. Het effect was te verwachten maar het verbaast me dat dit zich blijkbaar nu al voordoet.