PST-fabriek officieel geopend

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Vorige week heeft de fabriek proefgedraaid met de eerste lading shreddermateriaal. De komende maanden worden de machines afgesteld zodat eind augustus de fabriek volledig operationeel is”, aldus ARN-woordvoerder Janet Kes.

ARN heeft vandaag ook de Ecotest gepresenteerd, een module waarmee onder meer CO2-emissie en toxiciteit van afvalverwerking kan worden berekend. “De Ecotest hebben we gevuld met onze eigen gegevens van de afgelopen vijftien jaar en wordt continue up to date gehouden. Hiermee kan berekend worden wat ecologisch en economisch de beste manier is om restmateriaal te verwerken.”, aldus Kes.

Naast hergebruikt kan materiaal bijvoorbeeld ook worden verbrand voor energie. ARN wil de Ecotest met andere branches delen om te berekenen hoe afgedankte producten het best verwerkt kunnen worden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

PST-fabriek officieel geopend | Automotive Online

PST-fabriek officieel geopend

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Vorige week heeft de fabriek proefgedraaid met de eerste lading shreddermateriaal. De komende maanden worden de machines afgesteld zodat eind augustus de fabriek volledig operationeel is”, aldus ARN-woordvoerder Janet Kes.

ARN heeft vandaag ook de Ecotest gepresenteerd, een module waarmee onder meer CO2-emissie en toxiciteit van afvalverwerking kan worden berekend. “De Ecotest hebben we gevuld met onze eigen gegevens van de afgelopen vijftien jaar en wordt continue up to date gehouden. Hiermee kan berekend worden wat ecologisch en economisch de beste manier is om restmateriaal te verwerken.”, aldus Kes.

Naast hergebruikt kan materiaal bijvoorbeeld ook worden verbrand voor energie. ARN wil de Ecotest met andere branches delen om te berekenen hoe afgedankte producten het best verwerkt kunnen worden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.