Opnieuw ontslagen bij Vialle

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • martin de vet

    Precies zoals voorspeld! nog een jaartje voordat heel Vialle op zn gat ligt.
    Ga zo door Peter!

  • Johan

    Kan het best begrijpen. Mijn auto is er geweest voor een stukje ontwikkeling en kwam met schade terug. Heb dit gemeld, maar nooit meer iets van gehoord. De software moet gedeeltelijk herschreven worden omdat de auto slecht start, wacht nu al 5 weken! Kan begrijpen dat steeds minder mensen het zien zitten.