Eileen introduceert Traffic Radio

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op Traffic Radio is er – naast uiteraard muziek – veel aandacht voor verkeersinformatie, autonieuws en verkeerstips van medeweggebruikers. Luisteraars kunnen hun tips inspreken op de Traffic Radio Tiplijn. De radiozender is ook mobiel te beluisteren, via Tunin.FM van Erik de Zwart.

Lars Schotanus, directeur van Eileen, beaamt dat automobilisten in de auto nu toch vooral radio via de ether beluisteren. Maar dat gaat volgens hem veranderen. “Straks heeft iedereen overal onderweg toegang tot internet, dus ook in de auto. Wij willen hier nu al ervaring mee opdoen.” Naast Eileen en Delta Lloyd heeft Traffic Radio onder meer Vodafone, Athlon Car Lease, Autoweek, en The Alwaysbemobile Company als partners.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.