Innovam: wie zet de toon?

Redactie Redactie
• Laatste update:

En dat alles moet ook nog eens een goed commercieel effect hebben. Daarnaast wordt er gekeken naar de inrichting van de organisatie, de medewerkers, de apparatuur, de gebouwen, de marketing en de communicatie. Tenslotte worden er nog een aantal algemene eisen gesteld, zoals een gezonde financiële positie, een herkenbaar personeelsbeleid en de beschikking over representatieve bedrijfsruimten.
Bedrijven die – dit alles gelezen hebbend – denken dat de prijs hen toekomt, kunnen zich (of een ander bedrijf) tot 15 december a.s. nomineren op www.innovam.nl. In de jury zijn Bovag, RAI, Automotive en de consument vertegenwoordigd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.