Innovam: gebrek aan toonzetters

Redactie Redactie
• Laatste update:

Kenniscentrum Innovam kent de onderscheiding sinds 2006 jaarlijks toe aan een bedrijf uit de mobiliteitssector dat zich onderscheidt door innovatie en klantgerichtheid. Daarbij moet het bedrijf duidelijk een voorbeeldfunctie voor de branche vervullen. Eerdere winnaars waren Bos & Slegers, Volvo de Beemd, Bas Groep en Van Eck Group.

Ten grave
Behalve het gebrek aan toonzetters in de branche spelen volgens Innovam ook kostenoverwegingen een rol. “In deze economisch moeilijke tijden moeten we als brancheorganisatie ook kritisch naar onze doelstellingen kijken en moeten daar onze activiteiten op aanpassen”, aldus Julius. “Dat betekent dat we de keuze hebben gemaakt voor de verkiezing Beste leerbedrijf en Beste leermeester. Die verkiezingen stimuleren het praktijkleren, en liggen daardoor dichtbij onze core business.”

Volgens Julius betekent de afgelasting niet dat de Toonzetter definitief ten grave is gedragen. “We staan nog steeds achter het idee, dus wellicht dat we het op een ander moment weer oppakken.”

__________________


Wat vindt u: zijn er inderdaad te weinig toonzettende bedrijven in de branche? Geef uw mening via de reactiemodule bij dit bericht, of via onze Linkedin-groep Automotive Online