De winnaar van de Pirelli-kalender is…

Redactie Redactie
• Laatste update:

Nu de exacte verkoopcijfers bekend zijn, weten we ook wie onze prijsvraag heeft gewonnen. U weet wel: in december kon u voorspellen of Renault danwel Opel de verkoopkampioen van 2004 zou worden, en hoe groot het verschil tussen beide merken zou zijn.
Er deden dit jaar precies 400 Automotive-lezers aan de prijsvraag mee, aangelokt door het vooruitzicht dat de Pirelli-kalender 2005 in hún kantoor zou kunnen hangen. Van hen voorspelden slechts 72 inzenders winst voor Renault, de overgrote meerderheid hield het op Opel. Er waren maar 15 mensen die een voorsprong van meer dan 2.592 stuks hadden verwacht, alle overige inzenders hadden de voorsprong van de Duitsers lager ingeschat.
Winnaar van de Pirelli-kalender 2005 is Willem Wttewaall, van WIC-Diensten in Houten. Hij voorspelde dat Opel de slag zou winnen, en wel met een voorsprong van 2.613 stuks. Daarmee zat hij het dichtste bij het uiteindelijke cijfer. Uiteindelijk zat hij er maar 21 stuks naast. Tim Nouwen deed het ook niet slecht. Met een voorspelling van 2.643 stuks zat er maar 52 verkopen naast, goed voor een tweede plaats. Op de derde plaats vinden we Albèrt de Goey, die gokte op een verschil van 2.680 verkopen tussen Opel en Renault en er daarmee 88 verkopen naast zat.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.