Komt dat zien: Garage 2.0 op tv

Steven Don Steven Don
clem dickmann - aumacon - garage 2.0 documentaire

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Maurice Smit, Garage W.W. Smit

    Geachte heer Dickmann, Erg pakkend geschreven, komt mij alleen nogal sarcastisch over. Denk dat menig auto-ondernemer met plaatsvervangende schaamte naar deze documentaire heeft zitten kijken. Vraag mij na het lezen van deze column af hoe jij het eraf zou brengen? Zou je willen uitdagen zelf eens een paar weken een autobedrijf te runnen. Heb ‘gelukkig’ geen dealerbedrijf meer, maar mijn universeel garagebedrijf staat voor je ter beschikking…

Komt dat zien: Garage 2.0 op tv | Automotive Online

Komt dat zien: Garage 2.0 op tv

Martijn Roede Martijn Roede
clem dickmann - aumacon - garage 2.0 documentaire

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Maurice Smit, Garage W.W. Smit

    Geachte heer Dickmann, Erg pakkend geschreven, komt mij alleen nogal sarcastisch over. Denk dat menig auto-ondernemer met plaatsvervangende schaamte naar deze documentaire heeft zitten kijken. Vraag mij na het lezen van deze column af hoe jij het eraf zou brengen? Zou je willen uitdagen zelf eens een paar weken een autobedrijf te runnen. Heb ‘gelukkig’ geen dealerbedrijf meer, maar mijn universeel garagebedrijf staat voor je ter beschikking…