Volledig elektrische MG krijgt plug-in variant

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
De elektrische MG krijgt een plug-in variant. (Foto: MG)

In navolging van de volledig elektrische MG ZS EV, introduceert het merk een tweede model: de plug-in variant van dit model. Zo meldt MG in een persbericht. Het model is binnenkort in Europa verkrijgbaar.

“Voor degenen die nog niet klaar zijn voor een volledig elektrische auto, lanceren we de MG EHS plug-in hybride”, zo licht Matt Lei, ceo van MG Motor Europe toe in het persbericht. 

MG introduceerde vorig jaar de elektrische suv, de MG ZS EV dat alleen online te koop is. In ons land is Van Mossel de verkooppartner van MG. Afgelopen najaar opende Van Mossel nog een derde brandstore in Rotterdam. Er zijn al brandstores van MG in Breda en Amsterdam. Het van origine Britse merk werd in 2007 gekocht door het Chinese SAIC Motor dat hard werkt aan de wereldwijde herlancering van het merk

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Volledig elektrische MG krijgt plug-in variant | Automotive Online

Volledig elektrische MG krijgt plug-in variant

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
De elektrische MG krijgt een plug-in variant. (Foto: MG)

In navolging van de volledig elektrische MG ZS EV, introduceert het merk een tweede model: de plug-in variant van dit model. Zo meldt MG in een persbericht. Het model is binnenkort in Europa verkrijgbaar.

“Voor degenen die nog niet klaar zijn voor een volledig elektrische auto, lanceren we de MG EHS plug-in hybride”, zo licht Matt Lei, ceo van MG Motor Europe toe in het persbericht. 

MG introduceerde vorig jaar de elektrische suv, de MG ZS EV dat alleen online te koop is. In ons land is Van Mossel de verkooppartner van MG. Afgelopen najaar opende Van Mossel nog een derde brandstore in Rotterdam. Er zijn al brandstores van MG in Breda en Amsterdam. Het van origine Britse merk werd in 2007 gekocht door het Chinese SAIC Motor dat hard werkt aan de wereldwijde herlancering van het merk

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.