Gewonde bij grote brand bij Autobedrijf Kardol

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Het pand raakte zwaar beschadigd. (Foto: Kardol)

Bij de vestiging van Autobedrijf Kardol in Nijmegen heeft woensdag een grote brand gewoed. Daarbij heeft een medewerker van het bedrijf brandwonden opgelopen. Hij werd geblust door een verkoper die tevens vrijwilliger is bij de brandweer. Dat meldt dga Jeroen Kardol. Het pand is zwaar beschadigd. De werkzaamheden zijn verplaats naar de vestiging in Tiel.  

De brand brak uit terwijl er gewerkt werd. Een van de monteurs kwam daarbij in brand te staan. Hij werd snel geblust door een collega. Het gaat naar omstandigheden goed met de gewonde monteur, meldt Kardol. Over de oorzaak van de brand kan het bedrijf nog niets zeggen.”Er is een ontploffing geweest, maar hoe dat is ontstaan weet nog niemand.” Volgens Kardol heeft de ontploffing niets te maken met elektrische voertuigen. “Dat weten we zeker.”

Kardol is opgelucht dat het met de gewonde medewerker beter gaat en ook met de rest van de medewerkers gaat het goed. “De rest betreft maar spullen. Die kun je vervangen.”

Of het bedrijf in Nijmegen actief blijft, weet hij nog niet. “De eerste vraag is wat er met het pand gaat gebeuren? Wij weten niet wat de verhuurder gaat doen. Over onze toekomst in Nijmegen kan ik nu echt niets zeggen. Tot dat duidelijk is proberen wij er het beste van te maken in Tiel.” 

Kardol verkoopt vanuit de vestiging onder meer Mitsubishi

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Gewonde bij grote brand bij Autobedrijf Kardol | Automotive Online

Gewonde bij grote brand bij Autobedrijf Kardol

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Het pand raakte zwaar beschadigd. (Foto: Kardol)

Bij de vestiging van Autobedrijf Kardol in Nijmegen heeft woensdag een grote brand gewoed. Daarbij heeft een medewerker van het bedrijf brandwonden opgelopen. Hij werd geblust door een verkoper die tevens vrijwilliger is bij de brandweer. Dat meldt dga Jeroen Kardol. Het pand is zwaar beschadigd. De werkzaamheden zijn verplaats naar de vestiging in Tiel.  

De brand brak uit terwijl er gewerkt werd. Een van de monteurs kwam daarbij in brand te staan. Hij werd snel geblust door een collega. Het gaat naar omstandigheden goed met de gewonde monteur, meldt Kardol. Over de oorzaak van de brand kan het bedrijf nog niets zeggen.”Er is een ontploffing geweest, maar hoe dat is ontstaan weet nog niemand.” Volgens Kardol heeft de ontploffing niets te maken met elektrische voertuigen. “Dat weten we zeker.”

Kardol is opgelucht dat het met de gewonde medewerker beter gaat en ook met de rest van de medewerkers gaat het goed. “De rest betreft maar spullen. Die kun je vervangen.”

Of het bedrijf in Nijmegen actief blijft, weet hij nog niet. “De eerste vraag is wat er met het pand gaat gebeuren? Wij weten niet wat de verhuurder gaat doen. Over onze toekomst in Nijmegen kan ik nu echt niets zeggen. Tot dat duidelijk is proberen wij er het beste van te maken in Tiel.” 

Kardol verkoopt vanuit de vestiging onder meer Mitsubishi

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.