Auto Palace neemt Hyundai-activiteiten Wittenberg Harderwijk over

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De activiteiten worden toegevoegd aan de Auto Palace-vestiging in Harderwijk. (Foto: Auto Palace)

Dealerholding Auto Palace Groep neemt de activiteiten van Hyundai-dealer Wittenberg in Harderwijk over. Wittenberg, dat onderdeel is van Emil Frey Nederland, stopt met zijn Hyundai-dealerschap in Harderwijk. Dat bevestigen beide bedrijven aan Automotive. De verandering is onderdeel van de netwerkherstructurering bij Hyundai Nederland. Vorige week werd bekend dat Noteboom collega-dealer Van Trigt overneemt. Het merk is bezig het aantal salespunten in te verminderen.

Samenvoegen

Auto Palace Groep voegt de Hyundai serviceactiviteiten toe aan de Peugeot- en Fiat-vestiging in Harderwijk. Er verdwijnen geen arbeidsplaatsen, de aftersalesmedewerkers gaan mee naar Auto Palace. De Hyundai salesactiviteiten worden voortgezet vanuit de bestaande Auto Palace-vestiging in Zwolle. De dealerholding heeft ook Hyundai-dealer vestigingen in Almere, Hoogeveen en Emmen. 

Wittenberg heeft Hyundai-dealervestigingen in Amersfoort, Hilversum en Utrecht.

Emil Frey staat op plek 3 en Auto Palace op plek 16 in de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Auto Palace neemt Hyundai-activiteiten Wittenberg Harderwijk over | Automotive Online

Auto Palace neemt Hyundai-activiteiten Wittenberg Harderwijk over

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De activiteiten worden toegevoegd aan de Auto Palace-vestiging in Harderwijk. (Foto: Auto Palace)

Dealerholding Auto Palace Groep neemt de activiteiten van Hyundai-dealer Wittenberg in Harderwijk over. Wittenberg, dat onderdeel is van Emil Frey Nederland, stopt met zijn Hyundai-dealerschap in Harderwijk. Dat bevestigen beide bedrijven aan Automotive. De verandering is onderdeel van de netwerkherstructurering bij Hyundai Nederland. Vorige week werd bekend dat Noteboom collega-dealer Van Trigt overneemt. Het merk is bezig het aantal salespunten in te verminderen.

Samenvoegen

Auto Palace Groep voegt de Hyundai serviceactiviteiten toe aan de Peugeot- en Fiat-vestiging in Harderwijk. Er verdwijnen geen arbeidsplaatsen, de aftersalesmedewerkers gaan mee naar Auto Palace. De Hyundai salesactiviteiten worden voortgezet vanuit de bestaande Auto Palace-vestiging in Zwolle. De dealerholding heeft ook Hyundai-dealer vestigingen in Almere, Hoogeveen en Emmen. 

Wittenberg heeft Hyundai-dealervestigingen in Amersfoort, Hilversum en Utrecht.

Emil Frey staat op plek 3 en Auto Palace op plek 16 in de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.