Johan Koetje (Muntstad) omgekomen bij speedbootongeval

Redactie Redactie
• Laatste update:

Koetje was sinds 2012 commercieel directeur van dealerholding Muntstad en was daarvoor onder meer directeur Volkswagen bij Auto Muntstad en manager sales Volkswagen Bedrijfswagens bij Pon Automotive. 

Op de website van Muntstad meldt het bedrijf met grote verslagenheid kennis te hebben genomen van het plotselinge overlijden van Johan Koetje. Het bedrijf en Pon Holding geven geen commentaar en vragen om terughoudendheid. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Johan Koetje (Muntstad) omgekomen bij speedbootongeval | Automotive Online

Johan Koetje (Muntstad) omgekomen bij speedbootongeval

Redactie Redactie
• Laatste update:

Koetje was sinds 2012 commercieel directeur van dealerholding Muntstad en was daarvoor onder meer directeur Volkswagen bij Auto Muntstad en manager sales Volkswagen Bedrijfswagens bij Pon Automotive. 

Op de website van Muntstad meldt het bedrijf met grote verslagenheid kennis te hebben genomen van het plotselinge overlijden van Johan Koetje. Het bedrijf en Pon Holding geven geen commentaar en vragen om terughoudendheid. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.