Volvo VPS: niet een maar twee monteurs aan auto

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat zegt Richard Snijders, algemeen directeur van Volvo Nederland. In Automotive Management staat een interview met Snijders. Automotive Werkplaats nam een kijkje in de werkplaats van Volvo-dealer Van Roosmalen in Tilburg, die inmiddels ingericht is volgens VPS-eisen. Eigenaar Jan van Roosmalen verwacht binnen afzienbare tijd meer VPS-werkplekken in te richten.

Beide verhalen staan in Automotive 7. Het blad verschijnt vrijdag maar is voor abonnees hier al te lezen.  

Door VPS moet er sneller en effectiever gewerkt worden waardoor de werkplaatstarieven dalen en de doorlooptijd in veel gevallen gehalveerd kan worden. “85 procent van de werkzaamheden kan in een uur worden afgerond”, zegt Van Roosmalen. `Klaar terwijl u wacht` moet zo aantrekkelijker worden en zaken als halen en brengen en leenauto`s overbodig maken.

“Wij willen marktaandeel terugpakken van de Bosch Car Services en Vakgarages”, zegt Snijders. Van de dealers wordt wel een behoorlijke investering verwacht. “Maar het verdient zich snel terug. Binnen drie jaar is iedere dealer overgestapt.” 

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Volvo VPS: niet een maar twee monteurs aan auto | Automotive Online

Volvo VPS: niet een maar twee monteurs aan auto

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat zegt Richard Snijders, algemeen directeur van Volvo Nederland. In Automotive Management staat een interview met Snijders. Automotive Werkplaats nam een kijkje in de werkplaats van Volvo-dealer Van Roosmalen in Tilburg, die inmiddels ingericht is volgens VPS-eisen. Eigenaar Jan van Roosmalen verwacht binnen afzienbare tijd meer VPS-werkplekken in te richten.

Beide verhalen staan in Automotive 7. Het blad verschijnt vrijdag maar is voor abonnees hier al te lezen.  

Door VPS moet er sneller en effectiever gewerkt worden waardoor de werkplaatstarieven dalen en de doorlooptijd in veel gevallen gehalveerd kan worden. “85 procent van de werkzaamheden kan in een uur worden afgerond”, zegt Van Roosmalen. `Klaar terwijl u wacht` moet zo aantrekkelijker worden en zaken als halen en brengen en leenauto`s overbodig maken.

“Wij willen marktaandeel terugpakken van de Bosch Car Services en Vakgarages”, zegt Snijders. Van de dealers wordt wel een behoorlijke investering verwacht. “Maar het verdient zich snel terug. Binnen drie jaar is iedere dealer overgestapt.” 

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.