Van Voorden in Hilversum alsnog failliet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mr. J. Davids van Davids Advocaten is aangesteld als curator. Hij zegt in een reactie aan Automotive dat er interesse is voor een overname van het bedrijf. “Ik voer op dit moment gesprekken met twee geinteresseerde partijen. Het is natuurlijk voor alle betrokkenen van belang dat er een doorstart plaats vindt, het liefst door een Opel-dealer. Daar gaan we ons de komende tijd op richten.”

Van Voorden heeft in Almere ook een Opel- en een Kia-dealervestiging. Die vallen buiten het faillissement. Ook het schadeherstelbedrijf in Hilversum valt buiten de insolventie.

Van Voorden nam de Opel-vestiging in Hilversum begin 2013 over van Stern. Eerder zei dga Jan van de Walle al dat “ondanks dat medewerkers er alles aan hebben gedaan een gezonde onderneming neer te zetten, dit niet is gelukt“. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Meer lezen over Van Voorden

Van Voorden in Hilversum alsnog failliet | Automotive Online

Van Voorden in Hilversum alsnog failliet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mr. J. Davids van Davids Advocaten is aangesteld als curator. Hij zegt in een reactie aan Automotive dat er interesse is voor een overname van het bedrijf. “Ik voer op dit moment gesprekken met twee geinteresseerde partijen. Het is natuurlijk voor alle betrokkenen van belang dat er een doorstart plaats vindt, het liefst door een Opel-dealer. Daar gaan we ons de komende tijd op richten.”

Van Voorden heeft in Almere ook een Opel- en een Kia-dealervestiging. Die vallen buiten het faillissement. Ook het schadeherstelbedrijf in Hilversum valt buiten de insolventie.

Van Voorden nam de Opel-vestiging in Hilversum begin 2013 over van Stern. Eerder zei dga Jan van de Walle al dat “ondanks dat medewerkers er alles aan hebben gedaan een gezonde onderneming neer te zetten, dit niet is gelukt“. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Meer lezen over Van Voorden