Rolf Lauret: ik ben veel te jong om te stoppen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat zegt hij in een interview met Automotive.

Lauret ziet voldoende groeipotentie voor zijn bedrijf dat met Business Lease, onderdelenleverancier Brezan, dealerschappen in Nederland en dealerschappen en importorganisaties in Centraal-Europa, nog steeds een enorme omvang kent en rond een miljard euro omzet (2012) realiseert.

Niet te stoppen
“Ik ben nog veel te jong om te stoppen”, aldus Lauret. Autobinck is met een reeks aan projecten bezig. Dat bevalt Lauret uitstekend: “Aan verkoop van het bedrijf of onderdelen ervan moet ik nog helemaal niet denken.” 

Lees meer over de plannen van Lauret in een uitgebreid interview in de nieuwste editie van Automotive. Abonnees kunnen Automotive Management nu al online lezen lezen. Vrijdag verschijnt de printversie. In de nieuwe Automotive verder veel aandacht voor het dossier Vastgoed en de toekomst van Pouw Automotive Groep.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Rolf Lauret: ik ben veel te jong om te stoppen | Automotive Online

Rolf Lauret: ik ben veel te jong om te stoppen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat zegt hij in een interview met Automotive.

Lauret ziet voldoende groeipotentie voor zijn bedrijf dat met Business Lease, onderdelenleverancier Brezan, dealerschappen in Nederland en dealerschappen en importorganisaties in Centraal-Europa, nog steeds een enorme omvang kent en rond een miljard euro omzet (2012) realiseert.

Niet te stoppen
“Ik ben nog veel te jong om te stoppen”, aldus Lauret. Autobinck is met een reeks aan projecten bezig. Dat bevalt Lauret uitstekend: “Aan verkoop van het bedrijf of onderdelen ervan moet ik nog helemaal niet denken.” 

Lees meer over de plannen van Lauret in een uitgebreid interview in de nieuwste editie van Automotive. Abonnees kunnen Automotive Management nu al online lezen lezen. Vrijdag verschijnt de printversie. In de nieuwe Automotive verder veel aandacht voor het dossier Vastgoed en de toekomst van Pouw Automotive Groep.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.