Kia ontlast Pouw en haalt tientallen auto’s weg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Pouw, dat al enige tijd in zwaar weer verkeert, blijft gewoon Kia-dealer. “We zijn druk in overleg geweest met Pouw (dat ex-Pon-directeur Xeno Grimmelt ingehuurd heeft om de reorganisatie en fusie met Stern te begeleiden, red). Het weghalen van de onverkochte voorraad is onderdeel van het plan om Pouw weer gezond te krijgen.”

Verstoep hoopt dat Pouw snel alles onder controle krijgt. “Het is voor alle betrokkenen te hopen dat de situatie snel stabiliseert. Ik heb in mijn Renault-tijd meegemaakt (bij Cuboom en Autodrome, red) wat er gebeurt als dat niet lukt. Een soortgelijke situatie willen we nu voorkomen.” 

Pouw is om een reactie gevraagd. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Kia ontlast Pouw en haalt tientallen auto’s weg | Automotive Online

Kia ontlast Pouw en haalt tientallen auto’s weg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Pouw, dat al enige tijd in zwaar weer verkeert, blijft gewoon Kia-dealer. “We zijn druk in overleg geweest met Pouw (dat ex-Pon-directeur Xeno Grimmelt ingehuurd heeft om de reorganisatie en fusie met Stern te begeleiden, red). Het weghalen van de onverkochte voorraad is onderdeel van het plan om Pouw weer gezond te krijgen.”

Verstoep hoopt dat Pouw snel alles onder controle krijgt. “Het is voor alle betrokkenen te hopen dat de situatie snel stabiliseert. Ik heb in mijn Renault-tijd meegemaakt (bij Cuboom en Autodrome, red) wat er gebeurt als dat niet lukt. Een soortgelijke situatie willen we nu voorkomen.” 

Pouw is om een reactie gevraagd. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.