Gussinklo verruilt Wassink voor ELC Automotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

ELC Automotive werkt nauw samen met mobiliteitsbeheerder Wevi, een bedrijf dat gelieerd is aan bouwgigant Volker Wessels. ELC levert fleet-, rent- en lease-oplossingen voor b2b-partijen in binnen- en buitenland.

Gussinklo, die in de afgelopen jaren veelvuldig van baan wisselde, deed in zijn Peugeot-tijd al zaken met Wevi. Dinand Disbergen kwam vorig jaar samen met Gussinklo naar Wassink. Daarvoor werkte hij bij importeur Fiat Group Netherlands.  

Gussinklo verruilt Wassink voor ELC Automotive | Automotive Online

Gussinklo verruilt Wassink voor ELC Automotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

ELC Automotive werkt nauw samen met mobiliteitsbeheerder Wevi, een bedrijf dat gelieerd is aan bouwgigant Volker Wessels. ELC levert fleet-, rent- en lease-oplossingen voor b2b-partijen in binnen- en buitenland.

Gussinklo, die in de afgelopen jaren veelvuldig van baan wisselde, deed in zijn Peugeot-tijd al zaken met Wevi. Dinand Disbergen kwam vorig jaar samen met Gussinklo naar Wassink. Daarvoor werkte hij bij importeur Fiat Group Netherlands.