Wensink wordt Fuso-dealer

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fuso is het bedrijfwagenmerk van Mitsubishi. Mercedes Benz Nederland nam begin deze maand het Fuso importeurschap over van Mitsubishi Motors Nederland. Op die manier Mercedes het gat opvullen dat was ontstaan in het bedrijfsvoertuigenprogramma na het uit productie nemen van de Vario.

Hybride
Wensink verwacht tussen de 60 en 100 Canters per jaar te kunnen verkopen. Directeur Laurens Stigter heeft name hoge verwachtingen bij de Hybride uitvoering die dit jaar nog op de markt komt. “Fuso is uniek met een hybride vrachtauto. Daarnaast zal hij voor een goede prijs leverbaar zijn en geeft Mitsubishi 10 jaar garantie op het accupakket.”

Stigter sluit niet uit dat de verkoop van Fuso op termijn wordt uitgebreid naar andere Wensink-vestigingen dan die Zwolle, maar de wagens kunnen op verzoek van de klant wel in andere vestigingen worden afgeleverd.

Dealernetwerk
Het Fuso dealernetwerk veranderde mee met het importeurschap. Eerder werd Baan Twente al Fuso-dealer in Rijssen en Hengelo. Ook Gomes, Rüttchen en Rogam voeren Fuso al enige tijd. In heel Nederland gaat het om 26 servicelocaties- en 21 verkooppunten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Wensink wordt Fuso-dealer | Automotive Online

Wensink wordt Fuso-dealer

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fuso is het bedrijfwagenmerk van Mitsubishi. Mercedes Benz Nederland nam begin deze maand het Fuso importeurschap over van Mitsubishi Motors Nederland. Op die manier Mercedes het gat opvullen dat was ontstaan in het bedrijfsvoertuigenprogramma na het uit productie nemen van de Vario.

Hybride
Wensink verwacht tussen de 60 en 100 Canters per jaar te kunnen verkopen. Directeur Laurens Stigter heeft name hoge verwachtingen bij de Hybride uitvoering die dit jaar nog op de markt komt. “Fuso is uniek met een hybride vrachtauto. Daarnaast zal hij voor een goede prijs leverbaar zijn en geeft Mitsubishi 10 jaar garantie op het accupakket.”

Stigter sluit niet uit dat de verkoop van Fuso op termijn wordt uitgebreid naar andere Wensink-vestigingen dan die Zwolle, maar de wagens kunnen op verzoek van de klant wel in andere vestigingen worden afgeleverd.

Dealernetwerk
Het Fuso dealernetwerk veranderde mee met het importeurschap. Eerder werd Baan Twente al Fuso-dealer in Rijssen en Hengelo. Ook Gomes, Rüttchen en Rogam voeren Fuso al enige tijd. In heel Nederland gaat het om 26 servicelocaties- en 21 verkooppunten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.