Bestuur Nissan-dealervereniging stapt collectief op

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Nisdon in een brief aan alle leden.

In de afgelopen jaren is er regelmatig grote onenigheid geweest tussen dealervereniging en de importeur. In 2008 moest er een mediator aan te pas komen om de partijen weer aan tafel te krijgen.

Nu stapt het huidige bestuur op. Volgens het bestuur, de brief is ondertekend door voorzitter Fons Denissen, is structureel en constructief overleg met Nissan Nederland niet mogelijk. “De wijze waarop Nissan Nederland omgaat met het dealernetwerk en de manier van communiceren met dealers individueel komt niet overeen met de visie van het bestuur”, aldus Nisdon.

Niet ontvankelijk
En er is meer kritiek. Nissan Nederland blijkt te vaak niet ontvankelijk voor opbouwende kritiek en/of verbeterpuntenvan het bestuur danwel de verschillende commissies, stelt Nisdon. “Een en ander overwegende is het bestuur van mening dat een nieuwe lichting van bestuursleden dient aan te treden om de relatie tussen Nissan Nederland en dealers te verbeteren. Uiteraard betreuren wij het ten zeerste dat wij dit besluit hebben moeten nemen.”

Tijdens de algemene ledenvergadering eind juni moet een nieuw bestuur worden gekozen.

Nissan Nederland beraadt zich momenteel op een reactie.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Bestuur Nissan-dealervereniging stapt collectief op | Automotive Online

Bestuur Nissan-dealervereniging stapt collectief op

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Nisdon in een brief aan alle leden.

In de afgelopen jaren is er regelmatig grote onenigheid geweest tussen dealervereniging en de importeur. In 2008 moest er een mediator aan te pas komen om de partijen weer aan tafel te krijgen.

Nu stapt het huidige bestuur op. Volgens het bestuur, de brief is ondertekend door voorzitter Fons Denissen, is structureel en constructief overleg met Nissan Nederland niet mogelijk. “De wijze waarop Nissan Nederland omgaat met het dealernetwerk en de manier van communiceren met dealers individueel komt niet overeen met de visie van het bestuur”, aldus Nisdon.

Niet ontvankelijk
En er is meer kritiek. Nissan Nederland blijkt te vaak niet ontvankelijk voor opbouwende kritiek en/of verbeterpuntenvan het bestuur danwel de verschillende commissies, stelt Nisdon. “Een en ander overwegende is het bestuur van mening dat een nieuwe lichting van bestuursleden dient aan te treden om de relatie tussen Nissan Nederland en dealers te verbeteren. Uiteraard betreuren wij het ten zeerste dat wij dit besluit hebben moeten nemen.”

Tijdens de algemene ledenvergadering eind juni moet een nieuw bestuur worden gekozen.

Nissan Nederland beraadt zich momenteel op een reactie.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.