Dossier Vastgoed: 85% Kroymans-panden weer gevuld

Redactie Redactie
• Laatste update:

Kroymans ging in 2009 failliet. Daardoor kwamen er in een klap 35 panden op de markt, variërend van dealerpanden tot importeurshuisvestiging. In totaal werden 10 panden al voor het faillissement uit het bedrijf gehaald (voornamelijk panden die gebruikt werden voor de verhuur- en lease-activiteiten van Kroymans Financial Services).

In bijna alle panden die weer in gebruik zijn genomen, vinden automotive-gerelateerde activiteiten plaats, mede dankzij de reeks aan doorstarts die toen plaatsvond. Of dankzij het voortzetten van ex-Kroymans-activiteiten zoals van Kia (foto), dat uiteindelijk naar het pand van Kroymans Cadillac in Breukelen verhuisde.

Uitzonderingen zijn er ook. In het pand in Haren (Groningen) worden nu grasmaaiers verkocht. In Rotterdam zit nu een reclamebureau in het pand aan de vlambloem en in Breda heeft zich in een van de panden een fotograaf gevestigd.

Vastgoed Seminar
In aanloop naar het Automotive Vastgoedseminar dat op 30 mei plaatsvindt (klik hier voor informatie en aanmelden), brengt Automotive in de komende weken online een dossier over Vastgoed. Afgelopen vrijdag meldde Automotive dat er meer dan 250 autopanden leeg staan.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Dossier Vastgoed: 85% Kroymans-panden weer gevuld | Automotive Online

Dossier Vastgoed: 85% Kroymans-panden weer gevuld

Redactie Redactie
• Laatste update:

Kroymans ging in 2009 failliet. Daardoor kwamen er in een klap 35 panden op de markt, variërend van dealerpanden tot importeurshuisvestiging. In totaal werden 10 panden al voor het faillissement uit het bedrijf gehaald (voornamelijk panden die gebruikt werden voor de verhuur- en lease-activiteiten van Kroymans Financial Services).

In bijna alle panden die weer in gebruik zijn genomen, vinden automotive-gerelateerde activiteiten plaats, mede dankzij de reeks aan doorstarts die toen plaatsvond. Of dankzij het voortzetten van ex-Kroymans-activiteiten zoals van Kia (foto), dat uiteindelijk naar het pand van Kroymans Cadillac in Breukelen verhuisde.

Uitzonderingen zijn er ook. In het pand in Haren (Groningen) worden nu grasmaaiers verkocht. In Rotterdam zit nu een reclamebureau in het pand aan de vlambloem en in Breda heeft zich in een van de panden een fotograaf gevestigd.

Vastgoed Seminar
In aanloop naar het Automotive Vastgoedseminar dat op 30 mei plaatsvindt (klik hier voor informatie en aanmelden), brengt Automotive in de komende weken online een dossier over Vastgoed. Afgelopen vrijdag meldde Automotive dat er meer dan 250 autopanden leeg staan.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.