Driessen: Maserati-verkoop stijgt dit jaar wel

Redactie Redactie
• Laatste update:

“En dat is behoorlijk in tegenstelling tot de huidige ontwikkeling in de autobranche”, zegt dga Francois Driessen

“Waar we voorheen een instapprijs hadden van ruim boven de twee ton, kunnen wij de auto nu leveren vanaf 140 duizend. Daarnaast is de auto groter geworden. Dat maakt de auto interessant voor een grote groep mensen. Wij verwachten dit jaar rond de zeventig Maserati’s te verkopen, tegen twintig afgelopen jaar”, aldus Driessen.

Introductie
Op 3 maart werd de auto met een grote show geïntroduceerd, dat meldt de site Autobranchesignalen.nl. En er volgen nog meer grote introducties, stelt Driessen. “Maserati investeert fors in de toekomst. Zo komt later dit jaar de Ghibli en volgend jaar een suv, de Levante. Daarbij ontwikkelt Maserati nieuwe, schonere maar krachtigere motoren, waaronder een diesel.”

Behalve Driessen verkopen ook Munsterhuis en Louwman Exclusive Maserati. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Driessen: Maserati-verkoop stijgt dit jaar wel | Automotive Online

Driessen: Maserati-verkoop stijgt dit jaar wel

Redactie Redactie
• Laatste update:

“En dat is behoorlijk in tegenstelling tot de huidige ontwikkeling in de autobranche”, zegt dga Francois Driessen

“Waar we voorheen een instapprijs hadden van ruim boven de twee ton, kunnen wij de auto nu leveren vanaf 140 duizend. Daarnaast is de auto groter geworden. Dat maakt de auto interessant voor een grote groep mensen. Wij verwachten dit jaar rond de zeventig Maserati’s te verkopen, tegen twintig afgelopen jaar”, aldus Driessen.

Introductie
Op 3 maart werd de auto met een grote show geïntroduceerd, dat meldt de site Autobranchesignalen.nl. En er volgen nog meer grote introducties, stelt Driessen. “Maserati investeert fors in de toekomst. Zo komt later dit jaar de Ghibli en volgend jaar een suv, de Levante. Daarbij ontwikkelt Maserati nieuwe, schonere maar krachtigere motoren, waaronder een diesel.”

Behalve Driessen verkopen ook Munsterhuis en Louwman Exclusive Maserati. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.