Jonker Joure gestopt als Subaru-dealer

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Friese ondernemer sloot zich 4 jaar geleden aan bij Bosch Car Service en besloot in 2010 Subaru-dealer te worden. “De verwachting was om minimaal 30 Subaru’s per jaar te verkopen. In het afgelopen jaar waren het er vijf en dat is natuurlijk veel te weinig.”

Jonker is naar eigen zeggen helemaal gestopt met de handel, ook in occasions en heeft zich volledig op de werkplaats gestort. “Er valt geen droog brood meer te verdienen met de verkoop van auto’s, dus voor een ander dealerschap heb ik geen belangstelling.”

Met het vertrek van Autoservice Jurjen Jonker is van Van der Ploeg in Kollumerzwaag weer de enige Subaru-dealer in Friesland.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.