Opnieuw forse reorganisatie bij Rüttchen

Redactie Redactie
• Laatste update:

In 2009 sloot het bedrijf al vijf vestigingen.

Sterk gedaalde afzetcijfers in zowel de auto- als bedrijfswagenmarkt maken een nieuwe herstructurering noodzakelijk, aldus het bedrijf. Het bedrijf sluit de servicevestigingen in Oss en Waalwijk. De werkzaamheden van deze vestigingen worden ondergebracht in Tilburg en Den Bosch. Ook stopt de dealerholding met de merken Chrysler, Jeep, Dodge en Honda. 

De reductie van het aantal medewerkers zal deels plaatsvinden door het niet verlengen van tijdelijke arbeidsovereenkomsten. De rest betreft gedwongen ontslagen. Hierover is het bedrijf in gesprek met de bonden.

“Met deze ingrepen beoogt Rüttchen de organisatie doelmatiger in te richten en wordt de personeelscapaciteit en het aantal vestigingen in overeenstemming gebracht met de huidige marktvraag”, aldus het bedrijf in een verklaring.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Opnieuw forse reorganisatie bij Rüttchen | Automotive Online

Opnieuw forse reorganisatie bij Rüttchen

Redactie Redactie
• Laatste update:

In 2009 sloot het bedrijf al vijf vestigingen.

Sterk gedaalde afzetcijfers in zowel de auto- als bedrijfswagenmarkt maken een nieuwe herstructurering noodzakelijk, aldus het bedrijf. Het bedrijf sluit de servicevestigingen in Oss en Waalwijk. De werkzaamheden van deze vestigingen worden ondergebracht in Tilburg en Den Bosch. Ook stopt de dealerholding met de merken Chrysler, Jeep, Dodge en Honda. 

De reductie van het aantal medewerkers zal deels plaatsvinden door het niet verlengen van tijdelijke arbeidsovereenkomsten. De rest betreft gedwongen ontslagen. Hierover is het bedrijf in gesprek met de bonden.

“Met deze ingrepen beoogt Rüttchen de organisatie doelmatiger in te richten en wordt de personeelscapaciteit en het aantal vestigingen in overeenstemming gebracht met de huidige marktvraag”, aldus het bedrijf in een verklaring.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.