Rüttchen sluit vijf vestigingen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Als gevolg daarvan zijn er ook tientallen arbeidsplaatsen verdwenen.

In Den Bosch verhuist Rüttchen haar personenwagenactiviteiten naar het pand waar nu de bedrijfswagenactiviteiten plaats vinden. Het bedrijf sluit de vestiging in Loon op Zand en betrekt een nieuw pand in Tilburg, waar later dit jaar ook de bedrijfswagens naartoe verhuizen. Het pand in Velddriel is ook gesloten een gedeeltelijk ondergebracht in Den Bosch (service) en Hazeldonk (verkoop). Eerder dit jaar sloot het bedrijf al op twee andere locaties de deuren.

"Dit plan was al in ontwikkeling, maar door de slechte verkopen dit jaar is dat proces in een stroomversnelling gekomen", aldus Bas Rüttchen. Het bedrijf voert onder andere de merken Mercedes, Mercedes Bedrijfswagens, Chrysler, Jeep en Dodge in Zuid-Nederland. "We hebben door de maatregelen dit jaar ons kostenpatroon aanzienlijk weten te verlagen. Hierdoor zijn wij klaar voor een situatie waarin de markt niet aantrekt komend jaar."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Rüttchen sluit vijf vestigingen | Automotive Online

Rüttchen sluit vijf vestigingen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Als gevolg daarvan zijn er ook tientallen arbeidsplaatsen verdwenen.

In Den Bosch verhuist Rüttchen haar personenwagenactiviteiten naar het pand waar nu de bedrijfswagenactiviteiten plaats vinden. Het bedrijf sluit de vestiging in Loon op Zand en betrekt een nieuw pand in Tilburg, waar later dit jaar ook de bedrijfswagens naartoe verhuizen. Het pand in Velddriel is ook gesloten een gedeeltelijk ondergebracht in Den Bosch (service) en Hazeldonk (verkoop). Eerder dit jaar sloot het bedrijf al op twee andere locaties de deuren.

"Dit plan was al in ontwikkeling, maar door de slechte verkopen dit jaar is dat proces in een stroomversnelling gekomen", aldus Bas Rüttchen. Het bedrijf voert onder andere de merken Mercedes, Mercedes Bedrijfswagens, Chrysler, Jeep en Dodge in Zuid-Nederland. "We hebben door de maatregelen dit jaar ons kostenpatroon aanzienlijk weten te verlagen. Hierdoor zijn wij klaar voor een situatie waarin de markt niet aantrekt komend jaar."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.