Vaartland.nl start met verkoop nieuwe auto’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vaartland biedt in eerste instantie dertien modellen aan, de Fiat 500, Kia Picanto, Peugeot 107, Seat Ibiza en Volkswagen Polo. Maar op termijn gaan daar meer merken en modellen bijkomen. Op de site van het bedrijf kunnen consumenten zelf een auto configureren. Bestellen gebeurt in eerste instantie nog niet online.

Vaartland betrekt de auto`s uit het dealerkanaal. “We halen de auto`s bij dealers en importeurs uit heel Europa”, vertelt marketingmanager Martijn Bovée.

Eigen vestigingen
Vaartland.nl verkoopt momenteel vanuit negen vestigingen occasions. Op deze vestigingen worden de verkoopgesprekken over de nieuwverkopen gevoerd en de auto`s afgeleverd. En daar zit de toegevoegde waarde ten opzichte van sites als Auto.nl en Nieuweautokopen.nl stelt Bovée. “De klant wordt bij ons vriendelijk ontvangen voor het verkoopgesprek, loopt met de verkoopadviseur het gehele verkoopproces door en krijgt een marktconforme prijs voor de inruilauto. Daarna wordt de deal pas getekend.”

Vaartland.nl kan leveren uit de voorraden van de partijen met wie het samenwerkt en legt zelf geen voorraad aan. “Ook onze overheadkosten nemen niet toe, waardoor we een scherpere prijs kunnen bieden dan dealers.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Vaartland.nl start met verkoop nieuwe auto’s | Automotive Online

Vaartland.nl start met verkoop nieuwe auto’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vaartland biedt in eerste instantie dertien modellen aan, de Fiat 500, Kia Picanto, Peugeot 107, Seat Ibiza en Volkswagen Polo. Maar op termijn gaan daar meer merken en modellen bijkomen. Op de site van het bedrijf kunnen consumenten zelf een auto configureren. Bestellen gebeurt in eerste instantie nog niet online.

Vaartland betrekt de auto`s uit het dealerkanaal. “We halen de auto`s bij dealers en importeurs uit heel Europa”, vertelt marketingmanager Martijn Bovée.

Eigen vestigingen
Vaartland.nl verkoopt momenteel vanuit negen vestigingen occasions. Op deze vestigingen worden de verkoopgesprekken over de nieuwverkopen gevoerd en de auto`s afgeleverd. En daar zit de toegevoegde waarde ten opzichte van sites als Auto.nl en Nieuweautokopen.nl stelt Bovée. “De klant wordt bij ons vriendelijk ontvangen voor het verkoopgesprek, loopt met de verkoopadviseur het gehele verkoopproces door en krijgt een marktconforme prijs voor de inruilauto. Daarna wordt de deal pas getekend.”

Vaartland.nl kan leveren uit de voorraden van de partijen met wie het samenwerkt en legt zelf geen voorraad aan. “Ook onze overheadkosten nemen niet toe, waardoor we een scherpere prijs kunnen bieden dan dealers.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.