Voorbeschouwing LA Autoshow deel 2 (fotogalerij)

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Eric

    Bij Ford ontbreekt de facelift van de 2013 Mustang en de introductie van de nieuwe 5.8 liter 650pk versie van de Mustang Shelby GT500. Toch geen klein nieuws zou ik zo zeggen. De gele kleur van de Dodges heet trouwens ‘Stinger Yellow’, niet ‘Honey Gold’.

  • dennis

    haha coupe cabrio? zoveel cabrio is de volkswagen cc niet, comfort coupe moet t zijn;)