Koops Furness verwerft importschap Irizar bussen

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Fred van Reenen / Lebon & Gimbrair

    Koops/Cosmo,
    Gefeliciteerd met het verwerven van het Irizar importeurschap. Als trouw Spanjeganger heb ik, als busliefhebber, de ontwikkeling van Irizar kunnen volgen. Dit merk heeft echt toekomst. Misschien wordt het weer mooi op de weg. Succes.