Eerste doorstart Autodrôme

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vestigingsmanager Gerben Weegenaar is de nieuwe eigenaar. Hij neemt het bedrijf, inclusief de vier medewerkers, op 1 mei over. In Leek had Autodrôme een Fiat- en Hyundai-dealerschap. Weegenaar is met beide merken in gesprek over een nieuw dealercontract. "We zijn al sinds 1958 Fiat-dealer, dus het zou zonde zijn als dat verloren gaat", alfus Weegenaar. "En ook met Hyundai willen we graag door."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Eerste doorstart Autodrôme | Automotive Online

Eerste doorstart Autodrôme

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vestigingsmanager Gerben Weegenaar is de nieuwe eigenaar. Hij neemt het bedrijf, inclusief de vier medewerkers, op 1 mei over. In Leek had Autodrôme een Fiat- en Hyundai-dealerschap. Weegenaar is met beide merken in gesprek over een nieuw dealercontract. "We zijn al sinds 1958 Fiat-dealer, dus het zou zonde zijn als dat verloren gaat", alfus Weegenaar. "En ook met Hyundai willen we graag door."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.