Yaris is seniorenauto nummer 1

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zij kopen vrijwel alleen kleinere en middelgrote auto’s: de top 25 bestaat geheel uit auto’s uit het A-, B- en C-segment. De lijst wordt aangevoerd door de Toyota Yaris, Peugeot 307 en Renault Scénic. Op de 27ste plaats vinden we de eerste uitzondering op deze regel, de Hyundai Tuscon. Met name de ‘hoge-instapmodellen’ doen het goed bij de 55-plussers: auto’s als de Toyota Corolla Verso, Ford Fusion en Renault Modus zijn populair. Dat zie je ook bij de Golf, die zelf op plek 57 staat, terwijl zijn hoge broertje – de Golf Plus – het met een veertiende plek bij de senioren veel beter doet.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Yaris is seniorenauto nummer 1 | Automotive Online

Yaris is seniorenauto nummer 1

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zij kopen vrijwel alleen kleinere en middelgrote auto’s: de top 25 bestaat geheel uit auto’s uit het A-, B- en C-segment. De lijst wordt aangevoerd door de Toyota Yaris, Peugeot 307 en Renault Scénic. Op de 27ste plaats vinden we de eerste uitzondering op deze regel, de Hyundai Tuscon. Met name de ‘hoge-instapmodellen’ doen het goed bij de 55-plussers: auto’s als de Toyota Corolla Verso, Ford Fusion en Renault Modus zijn populair. Dat zie je ook bij de Golf, die zelf op plek 57 staat, terwijl zijn hoge broertje – de Golf Plus – het met een veertiende plek bij de senioren veel beter doet.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.