Bovag start pechhulp

Redactie Redactie
• Laatste update:

De pechhulp biedt een standaardpakket met Europa-dekking en vervangend vervoer voor 49,95 euro per jaar, voor auto´s tussen de vier en tien jaar oud. “Voor jongere auto’s is de pechhulp meestal geregeld door importeurs. Oudere auto’s zijn welkom, maar daarvoor is vervangend vervoer niet inbegrepen”, aldus De Waal.
De pechmeldingen komen via het Bovag-alarmnummer binnen bij voertuigalarmcentrale Mondial Assistance, die in eerste instantie het autobedrijf inschakelt waar de auto in onderhoud is. Als dit bedrijf niet in staat is hulp te verlenen, bijvoorbeeld omdat het pechgeval te ver uit de buurt is, dan wordt een collega-bedrijf ingeschakeld. Door de samenwerking met Mondial Assistance is ook hulp in het buitenland volgens de Bovag gegarandeerd.

De pechservice vervangt de mobiliteitsdiensten van de afdelingen Autodealers en Onafhankelijke Bedrijven. Klanten kunnen nog wel via deze bedrijven lid worden, maar ze kunnen zich ook rechtstreeks tot de Bovag wenden. De nieuwe dienst wordt via een advertentiecampagne geïntroduceerd. Consumenten worden daarin opgeroepen via een telefoonnummer of via de Bovag-website lid te worden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.