Ssangyong registreert niet, verkoopt wel

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Dat betekent dat we deze auto’s nu kunnen leveren zonder alle belastingverhogingen van 1 februari en 1 april", vertelt woordvoerder Marnix Vriend van Ssangyong Nederland. "En negen van de tien keer hebben we de gewenste auto op voorraad staan. Bijkomend voordeel is dat de koper wel een nieuw kenteken krijgt.”
Af-fabriek was er nog geen roetfilter leverbaar, waardoor er over de niet voorgeregistreerde SsangYong-diesels fijnstoftaks moest worden betaald. Vanaf volgende maand heeft de fabriek roetfilters beschikbaar en kan er dus weer direct worden besteld. In totaal denkt de importeur dit jaar tussen de vijfhonderd en vijfhonderdvijftig auto’s te verkopen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Ssangyong registreert niet, verkoopt wel | Automotive Online

Ssangyong registreert niet, verkoopt wel

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Dat betekent dat we deze auto’s nu kunnen leveren zonder alle belastingverhogingen van 1 februari en 1 april", vertelt woordvoerder Marnix Vriend van Ssangyong Nederland. "En negen van de tien keer hebben we de gewenste auto op voorraad staan. Bijkomend voordeel is dat de koper wel een nieuw kenteken krijgt.”
Af-fabriek was er nog geen roetfilter leverbaar, waardoor er over de niet voorgeregistreerde SsangYong-diesels fijnstoftaks moest worden betaald. Vanaf volgende maand heeft de fabriek roetfilters beschikbaar en kan er dus weer direct worden besteld. In totaal denkt de importeur dit jaar tussen de vijfhonderd en vijfhonderdvijftig auto’s te verkopen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.