Centralisatie Alfa Romeo in Noord-Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

De dealer moet met Alfa de gemeenten Emmen, Coevorden, Hoogeveen, De Wolden en Hardenberg gaan bedienen, meldt de importeur. Opvallend, want in ondermeer Emmen en Hoogeveen is het bedrijf Autodrome De Autoboulevard al Alfa-dealer. “We gaan het in dat gebied met twee dealers doen”, aldus een woordvoerder van Alfa Romeo Nederland. Blijvend? “Geen commentaar.”
Chris Verheijen, directeur en eigenaar van Autodrome De Autoboulevard, heeft dat wel. “Wij gaan onze verkoop van Alfa Romeo concentreren door een experience-center te openen in Assen”, legt hij uit. “Alfa Romeo krijgt toch een wat exclusievere uitstraling, daar moet je professioneel mee omgaan. In onze andere vestigingen kunnen we bijvoorbeeld onderhoud blijven doen.” De opening van het nieuw te bouwen pand staat gepland voor oktober 2008.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Centralisatie Alfa Romeo in Noord-Nederland | Automotive Online

Centralisatie Alfa Romeo in Noord-Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

De dealer moet met Alfa de gemeenten Emmen, Coevorden, Hoogeveen, De Wolden en Hardenberg gaan bedienen, meldt de importeur. Opvallend, want in ondermeer Emmen en Hoogeveen is het bedrijf Autodrome De Autoboulevard al Alfa-dealer. “We gaan het in dat gebied met twee dealers doen”, aldus een woordvoerder van Alfa Romeo Nederland. Blijvend? “Geen commentaar.”
Chris Verheijen, directeur en eigenaar van Autodrome De Autoboulevard, heeft dat wel. “Wij gaan onze verkoop van Alfa Romeo concentreren door een experience-center te openen in Assen”, legt hij uit. “Alfa Romeo krijgt toch een wat exclusievere uitstraling, daar moet je professioneel mee omgaan. In onze andere vestigingen kunnen we bijvoorbeeld onderhoud blijven doen.” De opening van het nieuw te bouwen pand staat gepland voor oktober 2008.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.