Terberg stapt uit Ford Utrecht

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Terberg heeft sinds 2000 altijd op een zeer constructieve wijze met de heer Schakel samengewerkt”, zegt Wim Terberg, voorzitter Raad van Bestuur Terberg Beheer. “Wij wensen hem veel succes met de centralisatie van zijn Ford-activiteiten en spreken onze dank uit voor de prettige samenwerking.” Terberg liet eerder al weten zich te willen concentreren op de ‘technische sector’ (speciale zware voertuigen en dergelijke) en autoleasing. “Nadat Terberg had besloten dat de dealerbedrijven geen kernactiviteiten meer waren, was de beslissing om zelfstandig verder te gaan de meest logische”, aldus Alex Schakel. Uitbreidingen sluit hij niet uit. “Als er zich de mogelijkheid voordoet andere Ford-bedrijven in de omgeving over te nemen, zullen wij dat niet nalaten.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.