Sander Pleij managing director Leaseplan Nederland

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Sander Pleij (Foto: Leaseplan).

LeasePlan heeft Sander Pleij aangesteld als managing director LeasePlan Nederland. Dat meldt het bedrijf vandaag. Pleij rapporteert aan chief commercial officer en cluster lead, Berno Kleinherenbrink.

Pleij (1976) is sinds oktober 2018 in dienst bij Leaseplan Nederland als financieel directeur en lid van het managementteam. Daarvoor werkte hij onder andere bij ABN Amro. Pleij was al interim directeur na het vertrek van Erik Henstra.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Sander Pleij managing director Leaseplan Nederland | Automotive Online

Sander Pleij managing director Leaseplan Nederland

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Sander Pleij (Foto: Leaseplan).

LeasePlan heeft Sander Pleij aangesteld als managing director LeasePlan Nederland. Dat meldt het bedrijf vandaag. Pleij rapporteert aan chief commercial officer en cluster lead, Berno Kleinherenbrink.

Pleij (1976) is sinds oktober 2018 in dienst bij Leaseplan Nederland als financieel directeur en lid van het managementteam. Daarvoor werkte hij onder andere bij ABN Amro. Pleij was al interim directeur na het vertrek van Erik Henstra.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.